Creme mod børneeksem – køb den online

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

De fleste forældre har oplevet at have børn med børneeksem. Børneeksem er rigtig svært at få bugt med. Og derfor er det vigtigt at forebygge lidelsen.

Hvilken creme skal jeg bruge mod børneeksem?

Hvis dit barn har betændt hud i ansigtet eller på sin krop er det vigtigt at du får udskrevet en creme eller salve hos lægen. Betændelsen kan nemlig skyldes en bakterie infektion. Og en sådan kan du kun få gjort kål på ved hjælp af antibiotika.

Du kan dog gøre en del for at forebygge dette scenarie. Først og fremmest skal du holde øje ed om barnet klør sig meget et bestemt sted. Det kan nemlig indikere tør hud – og det er et forstadie til børneeksem.

image

Når barnet klør i den tørre hud vil huden i det pågældende område nemlig blive irriteret og sårbar. Og så er det at der pludselig er fri bane for bakterier så som stafylokokker og streptokokker.

For at forhindre infektion i at opstå er det således vigtigt at holde huden næret og fugtmættet. På den måde kan du nemlig lægge en dæmper på kløen og irritationen.

Dette har flere gode bonus effekter. Barnet holder op med at klø i huden – og denne vil som følge af de vigtige næringsstoffer i cremen blive stærkere indefra.

Find en creme med vitamin B12 mod børneeksem

Den bedste måde hvorpå du kan forebygge børneeksem er altså ved at bruge creme. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilken creme du vælger.

Du bør gå i en stor bue uden om cremer som er fyldt med parfume, parabener, og andre kunstige tilsætningsstoffer. Disse kan nemlig virke allergi fremkaldende i sig selv. Og så risikerer du bare at gøre ondt værre.

Hos den danske virksomhed Pharma Cobalamin finder du n rigtig god vegansk vitamin B12 creme. Bestil den via https://vitaminb12.dk/ 

Flere Nyheder