Få den bedste hjælp til forskønnelse af boligen hos din maler i Lyngby

26 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis malingen på væggene i din bolig er begyndt at falme, og lofterne ser noget gule ud, er det på tide med et frisk lag maling. Og her bør du hyre en lokal maler.

Er en professionel maler ikke dyr?

Det er klart at du skal betale for både materialer og arbejdsløn når du lader et malerfirma forestå indvendig maling af boligen. Dette kan godt afskrække mange bolig ejere som i stedet vælger selv at kaste sig ud i malerarbejdet. Hvad de færreste dog er forberedte på, er at malerarbejde ikke nødvendigvis bliver særligt meget billigere af at man selv udfører dette.

Hvis du vælger at lege gør det selv mand, og male vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig på egen hånd, vil du hurtigt blive overrasket over hvor omfangsrig en opgave det er.

Du skal sætte mindst en uge – og sikkert mere, afhængig af boligens størrelse og forfatning – af til projektet. Du skal selv ud og investere i malergrej og materialer. Du kommer til at opleve præcist hvor hårdt og krævende malerarbejde virkelig er. Og du vil med sikkerhed ikke kunne præstere et nær så flot og holdbart resultat som en dygtig, erfaren maler leverer.

Lægger man dine arbejdstimer sammen med de direkte udgifter til indkøb af udstyr og materialer står det lysende klart at det ikke kan betale sig selv at forestå indvendig maling af boligen. Især ikke når det sagens kan lade sig gøre at finde en billig maler som samtidig er dygtig og kompetent.

Det er bare et spørgsmål om at lede de rette steder. Og her kan du med fordel begynde hos din lokale afdeling af det landsdækkende firma Malerkanonen.

Find en billig maler Lyngby hos Malerkanonen

Malerkanonen har afdelinger over hele landet – også nær din bolig i Lyngby. Få yderligere information på malerkanonen.dk

Flere Nyheder