Få en rigtig mandehule

25 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du fået mulighed for at lave en bar, f.eks. i din kælder, er der med sikkerhed en ting, der skal være der, for at det både bliver en rigtig bar og hvad man kan kalde en rigtig mandehule – og nej det er ikke en plakat med en letpåklædt kvinde. Det er et fadølsanlæg. Uden et fadølsanlæg er det hverken en rigtig bar eller en hyggelig mandehule og det vil give rummet et helt specielt touch, som ellers ikke kan opnås.

Du kan se flere eksempler på fadølsanlæg her https://www.torstein.dk/. Da et fadølsanlæg som udgangspunkt er en engangsudgift, som holder længe, kan det godt betale sig at investere i et der er af en ordentlig kvalitet. Husk også at det også kan bruges til mange andre sammenhænge, som til fester af større og mindre betydning. Det har den fordel at du altid vil have en iskold ved hånden.

fadølsanlæg

Ølbrygning og fadølsanlæg

Flere og flere er begyndt at brygge sin egen øl, så hvorfor ikke gå all the way og servere den via et fadølsanlæg. Det virker noget mere eksklusivt, end hvis du servere en dåse eller flaske øl. For ikke at sige så smager dem langt bedre.

Danskerne er det folkeslag der i verden, drikke næstmest øl, kun over gået af Tjekkiet.

Har du lyst til at lære at brygge øl, kan du med fordel tage et kursus i ølbrygning. Det tager en eftermiddag og aften og så kan du brygge en god basisøl. Det giver dig et godt udgangspunkt til at kunne brygge en god fadøl. 

Husk at stille dit fadølanlæg, så det ikke står op af noget, ellers kan varmen fra anlægget ikke komme væk. Det samme gælder hvis i har det stående udendørs. F.eks. til en sommerfest. Sørg for at det står i skyggen, så får i den bedste iskolde øl.

Flere Nyheder