Fagforening for akademikere og journalister

18 marts 2020 Astrid Pedersen
Fagforening for akademikere og journalister

Er du uddannet journalist, skribent eller anden form for kommunikatør, eller arbejder du som kommunikations medarbejder i offentligt regi eller i det private erhvervsliv? Så har du brug for en fagforening, som understøtter din faglighed og din position på arbejdsmarkedet.

Hvem er Kommunikation og Sprog?

Kommunikation og Sprog er din fagforening, hvis du beskæftiger dig med eksempelvis journalistik, forfatter eller oversætter virksomhed, skriftlig eller visuel kommunikation eller lignende. Kommunikation og Sprog er en underafdeling af DJ – Dansk Journalist Forbund – og er et højt specialiseret fagforbund med omkring 8.000 medlemmer. Dette betyder, at du som medlem af Kommunikation og Sprog er en stor fisk i en lille sø, i stedet for det omvendte scenarie.

Kommunikation og Sprog står til rådighed for medlemmerne med kvalificeret rådgivning omkring vilkår på arbejdspladsen, samt løn og kompetenceudvikling. Du kan altid regne med at Kommunikation og Sprog hjælper dig, hvis der er noget som går galt på jobbet. Kommunikation og Sprog kender til såvel det generelle arbejdsmarked som til den niche, som udgøres af de kommunikative fag. Dette betyder, at du som medlem hos Kommunikation og Sprog altid vil kunne få et retvisende fingerpeg vedrørende forventet løn niveau eller frynsegoder for netop din stilling.

Hos Kommunikation og Sprog arbejdes der målrettet på en styrkelse af medlemmernes evne til at italesætte egen faglighed og til at bringe denne i spil i en given arbejdsfunktion. Dette gøres ved hjælp af fagligt målrettede kurser, som afholdes over hele landet – mere end 400 styk på forskellige lokationer fordelt over de danske byer. Desuden modtager alle medlemmer magasinet KOM, som også findes i en online version, hvori du finder fagligt relevante og velskrevne artikler.

Hvis du vil vide mere om Kommunikation og Sprog, kan du altid besøge hjemmesiden kommunikationogsprog.dk hvor du også har mulighed for at tilmelde dig fagforeningen.

Flere nyheder