frisør ballerup

Frisør Ballerup? Prøv en grøn frisør

Frisør Ballerup? Prøv en grøn frisør

Hverdagen kan være hård ved dit hår. Daglig børstning, styling og opsætning sætter sine tydelige sport på hårstråene, som slides af alt fra styling produkter og føntørrer over hårelastikker, spænder og hårnåle til solens stråler, klorvand i svømmebassinet og det salte havvand, vi gerne bader i på ferien. Det slid, håret udsættes for, får det til at se trist og gammelt ud. Og hvis du prøver at friske det op med en ny farve, en afblegning eller et løft med permanent, kan du hurtigt risikere at øre ondt værre. De fleste af de kemiske produkter, som anvendes til disse formål, bidrager blot til yderligere udtørring af hårstråene, og kan gøre håret glansløst, filtret og generelt uregerligt at se på og røre ved.

En grøn og økologisk behandling kan redde dit skadede hår

Men inden du giver op og klipper de lange lokker af, bør du prøve at opsøge en frisør, som fortrinsvist benytter sig af økologiske produkter i høj kvalitet. Økologiske plejeprodukter til håret er nemlig både nærende og beskyttende, og de naturlige ingredienser medfører en langt meget mindre risiko for, at du udvikler eksem eller andre allergiske reaktioner. Samtidig vil du med de velduftende, naturlige produkter få en langt bedre oplevelse end med skrap, syntetisk kemi. En dygtig frisør, som anvender økologisk shampoo, balsam og hårkur, vil også – på baggrund af sin viden inden for dette felt – kunne rådgive og vejlede dig omkring brugen af denne type produkter, så du får det optimale ud af dine plejeprodukter.

Find en dygtig, grøn frisør i Ballerup

Nu kan du også besøge den eksklusive salon Frisør Pii i Ballerup. Hos Frisør Pii finder du såvel dygtige, faglærte frisører som lækre produkter fra det velrenommerede brand Aveda. Avedas produkter er 100% plantebaserede, og får deres skønne duft og plejende egenskaber fra ekstrakter af blomster og urter. Læs mere om grøn hårpleje på https://www.frisorpii.dk/ballerup/