Har du sat din Flos IC lampe godt nok op?

27 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Har du sat din Flos IC lampe godt nok op?

Når man lige første gang ser en flos ic lampe, så man ved første øjekast foranledigges til at tro, at man har at gøre med noget design, der trodser tyngeloven.

Flotte snit, pæne kanter og ikke mindst den umiddelbare minimalistiske måde, det ser ud på og sat op, gør, at man ikke bare er imponeret – man slår sig også korsets tegn for, at man kan finde ud af at installere sådan en korrekt og ikke skal have en elektriker til at gøre det for en.

Dette gælder både, om man agter at sætte den op på væggen, i loftet eller skal have flere af samme slags eller andre sat op sammen eller ved siden af hinanden som supplement for de andre, der hænger i de tilstødende lokaler.

Det er nemlig ikke altid lige let for alle mennesker at sætte lamper op, når man har at gøre med de mere velkendte af arten, og får man så først fat i en Flos IC-lampe, så kan man først begynde at blive nervøs for, om man nu kan finde ud af at gøre det korrekt.

Sådan en opgave ville være synd og skam at skulle se på, efter man endelig har sat den op, bare for at opdage, at den enten hænger skævt, eller man ikke kan tænde den, fordi der er en løs forbindelse.

Derfor er vores forslag, at hvis det er første gang, du står overfor at skulle sætte lamper op og sørge for, de hænger lige og virker, så bør du med en Flos IC-lampe lade andre om at gøre arbejdet, og det skal i dette tilfælde være i form af elektrikere.

Hvis du er lidt mere erfaren med at sætte lamper op, så kan du godt forsøge dig frem, men hav altid en elektriker i baghånden og gør dig dine forholdsregler, så du ikke ender med at kortslutte det hele eller give dig selv stød.

 

Flere Nyheder