Hvem skal du hyre til rengøring af et dødsbo?

27 februar 2022 Silje Hansen

advertorial

Står du med et dødsbo, som du og din familie skal forholde jer til? Så har du sikkert allerede opdaget, at der er mange praktiske ting at tage sig af. Det gælder alt fra oprydning, rengøring m.m., hvis boet skal sælges videre. Heldigvis er der professionel hjælp at hente, hvis du kunne tænke dig at blive aflastet. 

Sådan vælger du et firma til at rengøre et dødsbo

Hvem er grundige til deres arbejde? 

Når et dødsbo skal rengøres, så er du sikkert interesseret i, at arbejdet bliver udført grundigt. Du kan derfor også gå målrettet efter et lokalt firma, som kan levere et godt stykke arbejde. For det betyder, at du og familien ikke selv skal være inde over arbejdet. I stedet kan I bruge tiden på at bearbejde det tab, I har oplevet. 

rengøring dødsbo

Hvornår kan rengøringen begynde? 

En anden ting der kan vælges ud fra er, hvornår rengøringen kan begynde. For det kan være rart, at dette bliver gjort relativt hurtigt, så dødsboet kan stå klar, hvis det skal lejes igen eller måske sælges. Du kan derfor også ringe lidt rundt for at høre, hvornår der er en tid i kalenderen til dig. 

Hvad skal du betale for rengøringen? 

Et rengøringsfirma kan også vælges ud fra, hvad du skal betale for rengøringen. Brug derfor gerne tid på at indhente uforpligtende tilbud. Det er en smart og effektiv måde, du kan få priser på – og samtidig giver det dig muligheden for at sammenligne, hvad forskellige firmaer tager for arbejdet. 

Hvem har du en god mavefornemmelse omkring? 

En sidste ting du kan vælge ud fra er, hvem du har en god mavefornemmelse med. For lige når det kommer til et dødsbo, så kan det være ekstra vigtigt med et firma, der har forståelse for situationen og som udviser respekt for dit tab: https://1-2-3-rent.dk/ 

Flere Nyheder