Hvem vælger du at tage på jagt med?

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Der er mange måder, at man kan tage på jagt, om det er i udlandet efter storvildt, om man jager fugle ude i en skov, eller man tager ud til et specifikt jagtområde, hvor der måske er en bestand, som der skal holdes nede – eller man bare vil se, hvem der kan nedlægge mest bytte.

Som regel er det også prominente folk, der arrangerer og kommer til den slags jagtture, for det er ikke altid lige den billig “sport” at gå til, og der er prestige i at blive inviteret til de rette jagtture med de bestemte folk.

Men man kan jo også afholde den slags selv, for i sidste ende er det sjovest at have nogle at tage på jagt med, selvom man forestiller sig det som en meget ensom sport, men det behøver det slet ikke at være.

Det er jo ikke fordi, man alle går rundt i samlet flok for at skyde dyr – det så man mere i gamle dage – men man kan for eksempel sidde to mennesker og vente på bytte længe.

Men hvem skal det så være?

Udvælg den rette at tage med på jagt

Man skal helst vælge en, som man har tillid til og som har styr på sit jagtudstyr og har forstand på at bruge det, for det er ikke så tit, man lige har overskud til at “oplære” en anden i at bruge det på stedet.

Det er også bedst, det er sammen med en person, som man kan aflæse kropssproget på, da det ofte er en “sport”, hvor man skal være meget lydløs og kan sende signaler til hinanden med øjnene og eventuelt kun pege en smule.

Men skal man endelig være længe væk – måske over flere dage – så er det også rart, at det er sammen med en person, som man trods alt kan holde ud at hænge ud med i lang tid.

Flere Nyheder