Hvordan bygger man en overdækket terrasse?

09 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis din bolig skal udvides med en lækker overdækket terrasse, bør du få en faguddannet tømrer til at varetage opgaven med opførelse af en sådan.

I mange tilfælde vil en overdækket terrasse nemlig betragtes som værende en selvstændig tilbygning til din bolig. Det betyder at der er tilladelser som skal indhentes, og en del sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder som skal overholdes.

Derfor er det en god idé at overlade denne opgave til fagkundskaben. På den måde sikrer du at din nye overdækkede terrasse lever op til diverse krav – og først og fremmest at overdækningen ikke risikerer at styrte sammen over dig og din familie.

Hvem kan bygge en overdækket terrasse i min have?

Leder du efter en tømrer som kan hjælpe dig med design og konstruktion af din nye terrasse kan du med fordel vælge Andreas la Cour fra firmaet Kun Terrasser ApS.

Kun Terrasser ApS beskæftiger sig, som firmaets navn måske nok antyder, udelukkende med design og opførelse af terrasser. Gennem de seneste godt ti år har Andreas la Cour leveret smukke, unikke og eksklusive træterrasser til kræsne købere i skønne boliger, fortrinsvis i Odsherred og Nordsjælland.

Hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er der ingen one size fits all løsninger. Hver enkelt træterrasse bliver individuelt designet og skræddersyet til den enkelte bolig. Med en overdækket terrasse fra Andreas la Cour er du garanteret en terrasse som vil føje værdi til din ejendom på mere end én måde.

Du kan således trygt betragte en overdækket terrasse som en investering når denne er designet og opført af Andreas la Cour. Andreas la Cour har adskillige træterrasser på samvittigheden – her under de overdækkede af slagsen. Du kan klikke ind på hjemmesiden kun-terrasser.dk og se op til flere eksempler på tidligere udført arbejde fra Andreas la Cours hånd.

Flere Nyheder