Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

20 juli 2021 Astrid Pedersen

Den bedste grund til at købe brugt frem for nyt er selvfølgelig prisen. Men her har du så til gengæld et temmelig vægtigt argument.

Prisen på nye biler i Danmark er nemlig meget høj. Dette skyldes de mange afgifter som pålægges nye biler til salg, og som kan udgøre 180 procent af bilens reelle pris. Når du køber brugt frem for nyt vil du ofte kunne slippe med at betale en brøkdel af bilens nypris.

Hvor kan jeg finde en god brugt bil til salg?

Når du ønsker at købe en brugt bil bør du altid gå via en autoriseret forhandler. På den måde kan du sikre at din bil er gennemtjekket og at du får en bil i fin og køreklar stand.

Dette er du ikke garanteret hvis du køber din bil at en privat sælger. Her kan du risikere at ende med et sminket lig – altså en rustbunke skjult under et smukt lakeret karosseri. Og så kan der nemt ske det at bilen falder fra hinanden efter et par måneder, eller at der opstå andre graverende fejl.

Kan jeg finde brugte biler online?

Nu tænker du måske at det er lige anstrengende nok at skulle turnerer rundt hos diverse forhandlere i omegnen for at finde den helt rette bil. Men det behøver du faktisk slet ikke. Du kan bare gå online. Og du behøver ikke engang at trawle samtlige forhandleres hjemmesider igennem heller. Du kan bare gå ind på Biltorvet.dk.

Biltorvet er en online portal for køb og salg af nye og brugte biler. Biltorvet er ejet og drevet af førende bilhuse og autoriserede forhandlere landet over. Hos Biltorvet finder du hver dag nye annoncer for brugte biler til salg hos forhandlere i hele Danmark. Du vil således nemt kunne finde en god brugt bil som lever op til dine standarder når du søger på Biltorvet.dk

Flere Nyheder