Hyggelig stue med raffinerede bordlamper

30 juli 2018
Hyggelig stue med raffinerede bordlamper

Når stuen skal gøres ekstra og særligt hyggelig, tænker de fleste nok i indkøb af uld plaider, puder til den bløde sofa, kraftige tæpper til gulvet, tunge gardiner og måske endda maling af væggene i mørke og varme farver. Men alle disse tiltag vil som oftest vise sig at være forgæves, hvis man ikke i samme omgang sørger for, at belysningen passer dertil. Er rummet illumineret med ordinære lamper, som kaster et fladt og kønsløst lys ud over det smukke og stemnings skabende decor, er man lige vidt. Det er nemlig uhyre vigtigt at sørge for, at lyssætningen er gennemtænkt, og udføres ud fra en nøje overvejet strategi.

Bordlamper kan sprede hygge og atmosfære som ingen andre lamper

Hygge er nemlig ikke blot et spørgsmål om de rette møbler og farven på væggene. Lyset skal også være hyggeligt, førend den rette intime stemning kommer fuldt til udtryk. Til dette formål kan du for eksempel vælge at dekorere din stue med raffinerede bordlamper. Bordlamper er som skabt til at skabe små, hyggelige enklaver af lys rundt omkring i din stue. Forestil dig, når mørket falder på, og det naturlige lys indfald fra vinduerne forsvinder hen under aften, hvordan de søde små bordlamper lyser hyggehjørnet, læsekrogen og sofagruppen op i små, afgrænsede områder. Noget helt andet end lyset fra for eksempel en loftlampe. Og har du valgt dine bordlamper med omhu, vil du kunne glædes ved deres smukke og behagelige lys hver eneste dag.

Find dine nye designer bordlamper fra kendte producenter online

Hs du ønsker at forsøge dig med bordlamper som hyggespredere i dit hjem, kan du finde flotte og eksklusive designer bordlamper i stort udvalg på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html – blandt andet fra producenter som Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, V erner Panton, VIPP, Vitra, WATT A LAMP, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI og HAY Lamper.

Flere nyheder