Lad en dygtig gulvmand hjælpe dig med at forskønne dit trægulv

25 november 2020 Astrid Pedersen

Når et trægulv bliver slidt – hvilket uvægerligt vil ske hvis du betræder det hver eneste dag – vil det blive mat og flosset i overfladen. Du vil opleve at gulvet ikke længere bliver pænt og skinnende efter almindelig gulvvask. Dette skyldes slitage – gulvet er ikke længere i besiddelse af den nødvendige beskyttelse i overfladen som det fik da det seneste blev olieret eller sæbe behandlet. Og så er det at forfaldet sætter ind.

Hvordan får jeg mit slidte trægulv til at stå som nyt?

Patina klæder de færreste trægulve, som samtidig har en tendens til at danne irriterende splinter i takt med at overfladen tørrer ud. Dette betyder at gulvet ikke alene er grimt at se på. Det vil også være umuligt at gå rundt i bare fødder eller på strømpesokker i din egen bolig. Og har du børn som kravler rundt på gulvet kan det være direkte farligt for dem, idet splinter i huden kan give anledning til infektion.

Derfor bør du sørge for at få slebet gulvet så den grimme og slidte overflade kan kommes til livs. Du kan til dette formål med stor fordel benytte en lokal gulvmand, som kan klare denne opgave i en håndevending, og som samtidig kan se til at gulvet får den rette efterbehandling.

Det er jo ikke sikkert at en sæbe eller olie behandling er ideel for dig, hvis du ikke har tid eller overskud til at vedligeholde gulvet. I så tilfælde kan en flot hård lak, som yder gulvet en bedre beskyttelse, være en mere optimal løsning.

Hvor finder jeg en gulvmand i nærheden af mig?

Er du bosiddende på Sjælland kan du med stor fordel kontakte det københavnsk baserede gulvfirma gulvafslibning-priser.dk. Hos gulvafslibning-priser.dk får du nogle af markedets laveste priser på gulvafslibning og efterbehandling – læs mere, og kontakt virksomheden direkte, via gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder