Overblik over spil med humor og personlighed

11 oktober 2018
Overblik over spil med humor og personlighed

Når du giver dig i kast med at spille på en spilleautomat, så opstår der et forhold mellem dig og maskinen, om du vil det eller ej.

Det kan være på et værtshus, hvor du har den vante enarmede tyveknægt, du troligt dag efter dag hiver i armen med håbet om den store gevinst på et tidspunkt.

Men det kan også være, du har begivet dig ind på nogle onlinecasinoer, hvor den eneste fysiske kontakt mellem dig og maskinen er dit klikkeri på tasterne og musen.

Man siger også, at den moderne forbruger har kortere evne til at holde opmærksomheden, end tilfældet var tidligere, da vi som forbrugere bliver bombarderet med mange underholdningstilbud konstant – og mange af dem har endda gode kvaliteter i sig.

Det vil sige, at selvom du måske har fundet en spilautomat, der lover at give dig en stor gevinst, så handler det stadig om, hvorvidt du får et godt forhold til den spilleautomat og kan holde opmærksomheden mod den i lang tid.

Det har firmaet Quickspin sat sig for at fokusere på og skabe spil med software, som brugeren gider bruge længere tid på.

For når den fysiske kontakt mangler for spilleren, så handler det lige så meget om, hvad brugeren kan se og høre og på den måde opleve og interagere med maskinen.

Således laver Quickspin spil, hvor der er høj fokus på flot graffik og plot i spillene, så det bliver et helt lille eventyr i sig selv at gennemføre.

Dette svenske spilfirma har ikke eksisteret i mange år, og de har heller ikke produceret særligt mange spil, men det er netop med vilje, da de gerne vil fokusere på at skabe gode spil med gode spiloplevelser til følge end bare at spytte en masse spil på gaden.

Derfor er der stort set garanti for et sjovt spil med et spil fra Quickspin.

Flere nyheder