Robotplæneklipper uden kanttråd

Robotplæneklipper uden kanttråd – findes det?

Er du en af de snart rigtig mange danskere som har valgt at investere i en smart og moderne robotplæneklipper? Så ser du sikkert frem til at blive aflastet i haven.

En robotplæneklipper kan udføre det trælse og tidskrævende arbejde med at slå græsset – en opgave som er en rigtig tidsrøver, især i højsommeren hvor græsset skyder i vejret med raketfart. Der er dog nogle tekniske detaljer du skal være opmærksom på inden du sender din robotplæneklipper i marken.

Kan jeg bruge min robotplæneklipper uden kanttråd?

Når du køber en robotplæneklipper følger der som regel en kanttråd – også kaldet for et afgrænsnings kabel – med. Dette er en nødvendig forudsætning for at din robotplæneklipper holder sig på din græsplæne. Uden en kanttråd, som enten er gravet ned eller fæstnet langs plænens kanter ved hjælp af pløkker, risikerer du at din robotplæneklipper enten vil hærge dine bede eller stikke af hjemmefra.

Det anbefales at du får din kanttråd til robotplæneklipper fræset ned i jorden – for så bliver det hvor det skal. Hvis du førhen har haft en robotplæneklipper behøver du selvfølgelig ikke at grave kanttråden ned, såfremt der allerede findes en nedgravet kanttråd til robotplæneklipper – enten fra en tidligere ejer af boligen eller fra en robotplæneklipper du har valgt at skifte ud.

Din robotplæneklipper vil sagtens kunne klare sig med det gamle kabel. Den skal dog stadig installeres – og her kan du godt få brug for professionel hjælp. Hvis du ikke kender den nye robotplæneklipper kan du for eksempel få stor glæde af hjælp til installering og opsætning af den til din robotplæneklipper hørende app. Ved hjælp af denne app kan du selv konfigurere din nye robotplæneklipper og fjernstyre den.

Du kan få hjælp til installation af din nye robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk – læs mere om de forskellige ydelser på kabelnedlaegning.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *