Sådan får du rene tænder

03 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

For mange kan det være svært at holde sine tænder rene, men det er ikke så svært hvis man følger tandlægernes anvisninger. Det kræver blot at man laver nogen rutiner for sig selv, så ens tænder forholdes rene hver dag.

Hvis man er i tvivl om hvordan man skal holde sine tænder rene, så kan man nemt komme på rette spor i forhold til dette. Du kan læse med i artiklen her for at vide mere omkring hvordan man holder sine tænder rene.

tandklinik

Børst dine tænder

Til at starte med, så er det vigtigt at man børster sine tænder dagligt. Faktisk så anbefales det at man børster tænder 2 gange om dagen, i 2 minutter af gangen. De fleste gør dette om morgenen når det står og om aftenen når de går i seng.

Men man skal også være forsigtig for hvis man børster tænder mere end 2 gange om dagen, så kan det faktisk have en negativ effekt. Hvis man børster tænder mere end 2 gange om dagen kan man fjerne det plak som er hinden der beskytter dine tænder, så ikke for meget og ikke for lidt

Brug tandtråd

Nogen de har meget tæt siddende tænder og her kan det være nødvendigt at bruge tandtråd for at fjerne alle de rester som kan sætte sig mellem tænderne. Hvis ikke man får fjernet resterne mellem tænderne kan der opstå begyndende huller og hvis man ikke gør noget i mod dette, så kan det blive til huller og så bliver det kun værre der fra.

Tag til tandlæge

Man bør tage til tandlæge en gang hvert halve år for at få tjekket op på sine tænder og få dem renset. Hvis man ikke har en tandlæge kan man let og hurtigt finde en. Du kan åbne din fortrukne søgemaskine og søge på for eksempel “tandtekniker i Kolding“, og så vil der komme en masse muligheder op for dette.

Flere Nyheder