Se eksempler på gulvafhøvling før du siger ja til et tilbud

31 maj 2021 Lotte Hindsberg

Det er med gulvafslibningsfirmaer som med mange andre firmaer en god ide at undersøge markedet først for at undgå at få fat i et firma, der udfører et dårligt arbejde eller hvor du ender med at skulle betale for meget for gulvafslibningen.

Sæt derfor godt med tid af til at finde den rigtige afsliber. Kontakt mindst 3 firmaer og bed dem om at komme med et tilbud. Dermed for du et godt overblik over prisniveauet og du indgår at hyre den dyreste i branchen eller et firma der giver så lav en pris at de reelt ikke har tid til at slibe gulvene ordentligt og du risikere at stå med halvfærdige gulve, måske endda med store ridser i gulvene og du skal til at have et andet firma ud og gøre det færdigt.

Hent anbefalinger og se billeder før du beslutter dig

Udover at indhente flere tilbud fra forskellige firmaer, er det en god ide også at bede om anbefalinger og se eksempler på deres arbejde. Ikke alene sikre du dig at de ved hvad de laver, men det kan også give dit muligheder for at se andre løsninger, end dem du måske havde i tankerne. Læs mere her https://husglad.dk/se-eksempler-paa-gulafslibning-foer-beslutning/.

Du kan også med fordel undersøge hvad der står skrevet på Trustpilot eller en anden lignende side. Husk at du ikke skal læse de bedste og dårligste anbefalinger, men se efter om der er noget der går igen i flere af anmeldelserne. Hvis der er flere der skriver det samme, vil du med stor sandsynlighed også opleve det samme. Det kan være positive som negative ting. Det vil som minimum give dig mulighed for at aftale dig ud af samme oplevelse. Husk også at skæve til datoen. Ligger det år tilbage, kan der jo være rettet op på det.

Det er også vigtigt at huske at langt flere giver en negativ anmeldelse, end dem der har haft en positiv.

Flere Nyheder