Sexlegetøj – til mænd såvel som kvinder

23 august 2018 Astrid Pedersen
Sexlegetøj - til mænd såvel som kvinder

Alle singler, uanset alder og køn, som ønsker et rigt og pirrende sexliv, bør anskaffe sig en vibrator. Det er nemlig sundt og godt at blive stimuleret seksuelt, også selv om man ikke har en partner. Et velfungerende sexliv giver glimt i øjet og et smil om læben, mindsker stress og booster dit helbred, uanset om den sex, du har, er med dig selv eller en anden person. Onani er ikke længere et tabu, og du kan sagtens udtrykke din glæde over – og din kærlighed til – din egen krop, uden at der behøver at være andre mennesker involveret. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med det ultimative stykke sexlegetøj til single manden eller kvinden: Den lækre og frække vibrator.

Sexlegetøj – ikke blot til kvinder

Du hørte rigtigt. Det er nemlig ikke kun kvinder, der kan få glæde af en vibrerende sexlegetøj. Selv om vi traditionelt forbinder vibratorer med penis formede aggregater, som skal hjælpe kvinder med at tilfredsstille sig selv, er markedet for vibratorer til mænd støt voksende. Den populære Flesh Light fås for eksempel med ekstra vibrerende element – og visse typer vibrerende onani redskaber til mænd fås tilmed med vakuum sug, som forstærker oplevelsen. Der ud over findes der mange vibratorer, som kan bruges af begge køn.

Moderne vibratorer – lækre og fleksible i brug

Fælles for moderne vibratorer er, at de – på baggrund af den stigende efterspørgsel – har udviklet sig markant, når det kommer til design og materialer. Langt fra alle vibratorer på markedet nu om stunder har den klassiske fallos facon, men er mere anatomisk korrekte og formet efter kroppens behov. Og med et hav af indstillingsmuligheder (styrke, hastighed, vibrations mønstre) og størrelser, kan du altid finde en vibrator, som passer lige præcis til dig og dine behov.

Se hele udvalget af sexlegetøj på https://www.belugi.dk/ – Nordens største sexshop

Flere nyheder