Cisco CCNA-certificering

Stå stærkt på jobmarkedet med en Cisco CCNA-certificering

Hvis du som nyuddannet datamatiker eller it teknolog søger job som IT supporter, system administrator, netværks administrator eller anden form for operativ medarbejder kan det være en rigtig god idé at supplere uddannelsen med en certificering.

Det skader ikke at have et eller flere speciale områder når man skal gøre sig attraktiv over for kommende arbejdsgivere. Faktisk er det rigtig smart at være i besiddelse af en udvidet basis viden omkring de systemer som ofte anvendes i forbindelse med virksomheders og organisationers netværks løsninger. Det kan for eksempel være Ciscos systemer, som efterhånden er meget udbredte over det meste af verden.

Derfor kan du med fordel anskaffe dig et Cisco certifikat – for eksempel CCENT, CCNA, CCIE, CCNP eller den helt nye DevNet certificering.

Hvilken certificering skal jeg vælge?

Er du ganske grøn inden for området med undtagelse af din uddannelse kan du sagtens få rigtig meget ud af en Cisco Certified Network Associate (CCNA).

En Cisco CCNA certificering henvender sig i særdeleshed til data og it folk som er relativt nye inden for netværk men dog stadig har et solidt fundament – for eksempel i form af en relevant forud gående uddannelse. En CCNA certificering kan sagtens stå alene men betragtes stadig som grundstenen for de øvrige certificeringer.

Du får på et Cisco CCNA kursus en bred og anvendelig grund viden omkring netværk som kan supplere den du har fået på din uddannelse. CCNA kurset behandler OSI (Open Systems Interconnection) modellens fire nederste lag, nemlig switching, vlans, trunking, etherchannels samt protokoller som OSPF, EIGRP, RIPv2 og BGP og emner som IPv4 subnetting, NAT og Ipv6.

Med en Cisco CCNA certificering er du således særdeles godt rustet til at udføre dit arbejde som netværks tekniker eller administrator. Du kan læse mere om Cisco CCNA certificering og tilmelde dig et relevant kursus på globalknowledge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *