Stort udvalg af indendørs og udendørs lyskæder

29 marts 2021 Simone B

Stemningsfuld belysning

Lyskæder er en populær form for belysning i mange hjem, i haver, på terrasser og på altaner. En sommeraften på terrassen med god mad og vin eller en filmaften i et ellers mørkt værelse bliver kun hyggeligere med lidt stemningsfuld, dæmpet belysning fra en lyskæde, og en mørk og lang vinter lyses lidt op af en lyskæde viklet om altangelænderet eller om et af havens træer eller buske.

Lyskæder kommer i mange afskygninger, og kan bruges til mange forskellige ting. Mange forbinder måske denne form for belysning med jul, og finder kun deres lyskæder frem fra gemmerne i forbindelse med oppyntningen til hjerternes fest, men faktisk kan lyskæder bruges til at skabe hygge og stemning hele året rundt. 

Stort udvalg af indendørs og udendørs lyskæder

Hos spotshop.dk forhandles flere forskellige former for lyskæder til både indendørs og udendørs brug. Her findes både den klassiske juletræskæde, men også mange andre variationer af lyskæder eksempelvis til bordpyntsbrug. Lyskæderne kommer i alle længder og former, og nogle har store pærer, andre kugleformede lys og atter andre prydes af de genkendelige, små lyskilder. Kæderne spænder fra et par meters længde og helt op til 17 meter, og du kan vælge mellem både batteridrevne, strømdrevne samt sollysdrevne varianter. Flere af kæderne er særdeles festlige og prydes af forskelligfarvede, kulørte LED-pærer, som kan lyse enhver fest eller grå dag op. 

På spotshop.dk vises adskillige fotografiske eksempler på, hvordan lyskæderne kan implementeres i indretningen og bruges som pynt ved festlige lejligheder. Her finder du altså masser af inspiration til brugen af lyskæder, og hvert produkt er grundigt affotograferet og beskrivelserne er fyldige, så du ved nøjagtigt, hvad du køber, og hvordan produktet optimalt benyttes. Besøg blot spotshop.dk for at gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder, og lad dig inspirere af og informere om de mange fine lyskæder, de forhandler. 

Flere Nyheder