Utraditionelle og spændende loftlamper fra Kartell

21 juni 2018
Utraditionelle og spændende loftlamper fra Kartell

Der er mange fordele ved designer loftlamper. For det første giver de et formidabelt arbejdslys i de rum, hvor du har særligt brug for et godt overblik. Det kan for eksempel være dit hobbyrum, hvor du skal kunne finde dit værktøj hurtigt, i børneværelset, hvor legetøj ellers kan gemme sig overalt, i badeværelset (især når der skal gøres rent) eller i entreen.

For det andet optager loftlamper ikke plads på gulvet, på væggen, eller på vandrette overflader rundt omkring i rummet. Og for det tredje giver moderne loftlamper et blødt og behageligt lys, som fordeler sig jævnt og ensartet i rummet. En designer loftlampe er formgivet med henblik på optimal udnyttelse af nutidens lidt kedelige lyskilder, og de materialer, som er anvendt i fremstillingen, er specielt udvalg og forarbejdet til at gengive det blege lys i en ny og forbedret udgave.

Loftlamper fra kendte designere

Du behøver, med andre ord, ikke at slå dig til tåls med en kedelig loftlamper. Mange kendte designer brands har specialiseret sig i at producere loftlamper med stil og personlighed. Du kan for eksempel tjekke de helt unikke og særdeles eksklusive loftlamper fra Kartell i den berømte Bloom serie.

Disse loftlamper er fremstillet i hård plast, men er til trods herfor til at forveksle med mundblæst glaskunst. Designeren hedder Ferruccio Laviani, og har i sin formgivning efterstræbt et look, som vækker mindelser om smukke og levende blomster arrangementer. En ganske utraditionel loftlampe, som giver rummet karakter med sit spændende lys.

Find loftlamper fra Kartell og andre designer brands online

Hvis du er blevet inspireret til at lade dine rum belyse med en af de smukke og farverige Kartell loftlamper, kan du finde Bloom serien samt andre loftlamper fra Kartell og andre kendte og velansete designer brands på andlight.dk. Her finder du mere en 6.000 designer lamper samlet eet sted – og til aldeles rimelige priser.

Flere nyheder