Vælg den rette trampolin til din have

22 november 2020 Astrid Pedersen

Er dine børn nået en alder hvor de er begyndt at plage om en havetrampolin? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvorfor købe en trampolin til haven?

Rigtig mange børnefamilier har valgt at udstyre haven med en trampolin til børnene. Grunden til at det er så populært at have egen trampolin er at den kan give børnene motion og træning i løbet af dagen.

Med en trampolin i egen have har du mulighed for at lade børnene lege og udfolde sig inden for havens trygge rammer. Du behøver ikke at skulle ledsage dem til nærmeste legeplads eller betale for dyre trampolin træningstimer. Dine børn får god udfordring til deres balance sans og bevæge apparat med en havetrampolin, og får samtidig styrket koordinations evnen.

Ved dagens afslutning vil børnene være ganske glade og udmattede, og sove godt igennem, hvilket igen medfører udhvilede og friske børn den følgende dag. Har du børn er der således kun gode grunde til at investere i en trampolin. Og den behøver slet ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvilken slags trampolin skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer af trampoliner – og i mange størrelser. Hvor stor en trampolin du vælger kommer selvfølgelig an på hvor stor din have er. Du skal også være opmærksom på at visse grundejer foreninger ikke tillader opstilling af flytbare trampolin. Dette er som oftest af hensyn til naboernes privatliv.

Hvis det i din grundejer forening ikke er tilladt at opstille denne type trampolin kan du i stedet anskaffe en havetrampolin til nedgravning. Disse trampoliner fungere fint – man kan have nøjagtigt lige så megen morskab og få lige så god motion på en trampolin til nedgravning som på en af de store flytbare havetrampoliner. Og så generer en nedgravet havetrampolin ikke din udsigt da den er i niveau med din græsplæne.

Læs mere om trampoliner på husblog.dk

Flere Nyheder